Det er duket for en stor transportmesse i Norge i 2019, etter at Transport & Logistikk har slått seg sammen med NLFs messe Transport for sammen å bli en større messe - med navnet Transport & Logistikk. Bildet er hentet fra Transport 2016.

Fem lastebilmerker er bekreftet i 2019

26.-28. september 2019 avholdes Norges største transport- og logistikkmesse noensinne på Norges Varemesse i Lillestrøm (Akershus).

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Allerede ti måneder før dørene åpner, nås det nye milepæler: Nå har Volvo, Scania, Mercedes-Benz, MAN og Renault bekreftet at de stiller med egne stands på Transport & Logistikk 2019.

- Det har vært veldig viktig for oss å få med alle disse merkene for å kunne gi en rikholdig og allsidig messe, sier markedsdirektør i Norges Lastebileier-Forbund (NLF), Kjell Olafsrud.

Norges Lastebileier-Forbund, Norsk Industri, NHO Logistikk og Transport og Norges Varemesse har inngått samarbeide om å arrangere Transport & Logistikk 2019.

- Flere hundre utstillere

- I tillegg har de mest betydningsfulle påbyggerleverandørene nå også bekreftet sin deltakelse, sier han.

I skrivende stund (november 2018) er omtrent halvparten av messearealet fullbooket, med alt fra nisjeleverandører og produsenter av spesialutstyr til de aller største aktørene på transportmarkedet.

- Forvent flere hundre utstillere og mange titalls tusen kvadratmeter med spennende nyheter og innovasjoner, skriver NLF i en pressemelding .

- Vil sette en helt ny standard

Olafsrud tror også et rikholdig konferanseprogram vil bli et bærende element i arrangementet, med over hundre foredragsholdere innenfor et bredt spekter av interesseområder.

- Dette skal bli et samlingssted ikke bare for alle med interesse for transport og logistikk, men for alle som har sans for teknologi, innovasjon og nytenkning. Jeg tror Transport & Logistikk 2019 vil sette en helt ny standard, sier han.

Powered by Labrador CMS