Flexleie overtar utleiemaskiner fra AMV/Tunnel Support

Flexleie overtar utleiemaskiner fra AMV/Tunnel Support

Utleieselskapet Flexleie AS har signert samarbeidsavtale med Andersens Mekaniske Verksted AS (AMV), og deres datterselskap Tunnel Support AS ved AMV sitt hovedkontor i Flekkefjord.

F.v: Daglig leder Kato Stien (Flexleie), markedsansvarlig Ole Heie (Flexleie) og adm. direktør Peder Andersen (AMV/Tunnel Support).
F.v: Daglig leder Kato Stien (Flexleie), markedsansvarlig Ole Heie (Flexleie) og adm. direktør Peder Andersen (AMV/Tunnel Support).

Avtalen går ut på at Flexleie overtar alle utleieplattformene i AMV/Tunnel Support og et samarbeid på utleie og service etableres. Samtidig investerer Flexleie AS tungt i flere nye arbeidsplattformer som skal inn i utleieflåten som nå skal tilbys det nordiske anleggsmarkedet, spesielt innenfor fjellsikring, bergrom, tunnelbygging, tunnelinstallasjon og tunnelrehabilitering.

 - Vi er både stolte og fornøyde over at AMV ønsket å samarbeide med oss i vår videre satsing innen utleie av utstyr til anleggsbransjen. Vi får flere og flere forespørsler fra det nordiske anleggsmarkedet om at de ønsker leie mer enn før. Med AMV sine driftsikre kvalitetsprodukter og Flexleies utleieerfaring, samt brede utleieflåte, kommer dette til å resultere i gode løsninger for våre kunder, sier daglig leder i Flexleie Kato Stien.

 - I tillegg har AMV og Flexleie svært sammenfallende og sunn bedriftskultur, tuftet på kvalitet og sikkerhet. Dette er viktig for begge parter, legger han til.

- Samarbeidspartner som matcher

Adm. direktør i AMV/Tunnel Support, Peder Andersen, er meget godt fornøyd med å finne en samarbeidspartner som matcher på flere nivåer. AMV har en stor utleiepark bestående av tunnelrigger, sprøyterigger og annet tunnelutstyr.

- Vi har i en lengre periode ønsket å finne en god samarbeidspartner innenfor deler av vår utleievirksomhet. Vi ser at vi i sammen med Flexleie kan tilby et bredere spekter av utstyr, samt at vi også dermed kan øke servicegraden hos våre kunder ved å få et større spekter av utstyr på anleggene. Avtalen med Flexleie gjelder foreløpig arbeidsplattformer, men vi ser ikke bort i fra at dette kan utvides i fremtiden. Vi ser frem til å påbegynne samarbeidet, sier Andersen.

 AMV i flere verdensdeler

Andersen Mek. Verksted AS er et privateid aksjeselskap med hovedkontor i Flekkefjord. AMV AS er et internasjonalt selskap som opererer egne selskaper med virksomhet i Sør-Amerika og Asia. Totalt består gruppen av rundt 180 ansatte, med en årlig omsetning på ca. 300 mill. kroner. AMVs hovedvirksomhet er innenfor tunnel/gruve-segmentet og offshoreindustrien. Selskapet er en komplett leverandør. og utfører oppdrag innen engineering og design, fabrikasjon og testing, installasjon og igangkjøring.

Flexleie AS ble etablert i 2002 og har i tiden frem til nå ekspandert, og utviklet seg til å bli en av de største utleieforretningene på Vestlandet. Flexleie er i stadig utvikling og flere nye kunder kommer til rundt i landet, så i tillegg til hovedkontoret i Bergen er selskapet lokalisert med avdelinger på Stord, i Stavanger, Lillestrøm og Sandefjord. Flexleie omsatte i 2012 for 56 mill. kroner og har 25 ansatte.

Forsiden nå