Gunn Heidi Wilhelmsen elsker sitt yrke som sjåfør.
Gunn Heidi Wilhelmsen elsker sitt yrke som sjåfør.

Gunn er nummer 3000

- Jeg elsker det, sier Gunn Heidi Wilhelmsen.

I september i fjor ble Volvo Sjåførklubb Norge etablert. Og etter bare ett år har klubben fått 3000 medlemmer.

Og medlem nummer 3000 var Gunn Heidi Wilhelmsen (51) fra Horten.

- Jeg elsker å være på veien med MC eller min Volvo lastebil, sier jubileumsmedlemmet.

Hun kjører en Volvo FM 460 6x2 med henger for Veøy AS ut fra Schenker-terminalen i Sandefjord, men er ganske fersk i jobben.

- Jeg har blitt så godt mottatt som fersking. Jeg har fast bil sammen med en kollega og kjører én uke med rangering av containere lokalt, samt en tur til Drammen eller Skien, etterfulgt av én uke i fast rute mellom Sandefjord og Kristiansand, sier Gunn Heidi som har hatt CE-førerkort i tre år og gjort vogntogsjåfør til sitt yrkesvalg.

Den første jobben med det nye førerkortet var å kjøre semitrailer for Element og Spesialtransport.

- Å håndtere tunge kjettinger, både fra kraner og lastsikring var en tung jobb for en nybegynner. Ofte var byggeplassene trange - og enkelte ganger var det umulig å rygge ut igjen, forteller Gunn Heidi.

Da Gunn Heidi fikk informasjon om Sjåførklubben hos Volvo-forhandleren Volmax, meldte hun seg inn umiddelbart. Og som medlem nummer 3000 fikk hun eksklusive Volvo-plagg med teksten «Jeg er medlem nr. 3000».

Selv om hun er fersk i sjåførfaget har Gunn Heidi lang yrkeserfaring. Hun er opprinnelig fra Kabelvåg, men har flyttet landet rundt. Hun begynte som kokk på et mudderfartøy og har jobbet som anleggskokk i Kårstø, Sauda, Ulla-Førre (Suldal), Vatnedalsdammen (Setesdal), Longyearbyen og Selbu. I tillegg har hun gjennom ti år på Hovin i Telemark jobbet som anleggskokk under byggingen av Tinnsjøveien også jobbet på kjøkkenet på Bolkesjø hotell.

Volvos sjåførklubb finner du her. 

Veøy AS er et godt sted å jobbe, sier Gunn Heidi.
Veøy AS er et godt sted å jobbe, sier Gunn Heidi.

Forsiden nå