Gunnar Thorud fotografert i dat han ønsket velkommen til åpent hus hos A-K maskiner i 2015.

Gunnar Thorud ny Volvo-direktør

Gunnar Thorud, tidligere direktør i A-K maskiner, blir ny direktør i Volvo Maskin AS etter Jon Vislie som går av med pensjon.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Dette bekrefter Vislie overfor AT.no. Thorud tiltrer som adm. direktør 3. oktober, og vil jobbe sammen med Jon Vislie inntil han går av ved årskiftet 2016/-17. De ansatte i Volvo ble gjort kjent med ansettelsen av Thorud i forrige uke.

- Det blir en spennende tid og en grei avslutning for mitt vedkommende, sier Vislie som snart blir 68 år.

Det er ikke planlagt noen fortsettelse i Volvo-organisasjonen for ham når han går av som adm. direktør.

Når det gjelder Gunnar Thorud, var han leder i A-K maskiner fra 2008 til han gikk av i 2016. A-K maskiner omsatte for 1052 mill. kroner i 2015.

Jon Vislie går av med pensjon ved årsskiftet 2016/-17.

Volvo Maskiner AS omsetter årlig for over det dobbelte av dette, så Thorud går fra å lede en stor organisasjon til å lede en enda større en.

- Jeg har stor respekt for det som Volvo Maskin har bygget opp. Jeg har en god følelse overfor å videreforedle dette. Jeg kan litt om kapitalbransjer fra før, og hos Volvo i enda større grad enn hos A-K maskiner dreier det seg om store summer, sier Thorud til AT.no.

- Det som gleder meg mest, er at Volvo har satset knallhardt på service, og at man har et særdeles godt utgangspunkt for å videreføre dette. Fremfor alt er det maskinbrukerne vi jobber for.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS