STORHANDEL: Hæhre kjøper en rekke nye Cat-maskiner. Fra venstre: Frank Ole Sørensen (Hæhre), Erik Sollerud (Pon Equipment), Lars Hæhre, Albert Hæhre (begge Hæhre) og Pål Brandvold (Pon Equipment).

Hæhre med kjempehandel

BERGER (AT.no): Hæhre slo til med en handel som kan komme opp i 100-millionersklassen under åpningen av det nye Pon-hovedanlegget.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

På festmiddagen under åpningen av Pon-anlegget på Berger, ble det kjent at Hæhre Maskinutleie og Pon Equipment har inngått en gedigen avtale. Dette er for øvrig den første store flåteavtalen som signeres på det nye hovedanlegget til Pon.

- Vi kjøper alle disse med tanke på alle jobbene som kommer utover. Vi ønsker å være beredt på å kunne ta de store jobbene, sier Frank Ole Sørensen og Lars Hæhre i Hæhre Maskinutleie.

Storkundeansvarlig, Pål Brandvold, sier at Pon Equipment har levert hele 81 Cat-maskiner til Hæhre Maskinutleie hittil i år.

Dette er maskinene i handelen som ble kjent på åpningsfesten til Pon-selskapene på Berger:

4 x 390F beltegravere (ca. 87 tonn). Én av disse er longreach (22 meter) som bygges om på Berger-anlegget.

2 x 352F longreach beltegravere med spesialunderstell og radiostyrt boretårn fra AMV. Standard vekt på 352 er 52,5 tonn.

4 x 340F gravemaskin High and Wide-understell (ca. 43 tonn).

2 x M318 hjulgravere (ca. 18 tonn), én med boretårn

1 x 325F korthekk (ca. 26 tonn)

I tillegg har Hæhre opsjon på kjøp av 10 stk. 772G tipptrucker 47 tonns lastekapasitet), som i tilfelle vil komme i tillegg til 10 772G som Vikersund-entreprenøren har kjøpt tidligere i år.

Hæhre har tegnet full serviceavtale 5 år/10.000 timer på alle de nye maskinene.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS