FORNØYD: Så fort portene lukkes for årets Vei og Anlegg setter Arild Hvitsand (til høyre) seg bak rattet hjem til Ørlandet. Daglig leder Roger Hvitsand og selger Ole Andreas Bjørnes var også svært fornøyde.

Henter nybil på messa

HELLERUDSLETTA (AT.no): Arild Hvitsand vil bare kjøre MAN. Slik ble også da den 10 år gamle tippbilen skulle byttes ut.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Den nye tippbilen han skal kjøre for Hvitsand Entreprenør står i fremste rekke hos MAN på Vei og Anlegg. De siste 20 årene har Arild Hvitsand bare kjørt MAN. Bortsett fra noen gjesteopptredener i andre merker noen få dager.

Så fort portene stenger for publikum på søndag setter Arild Hvitsand seg bak rattet og kjører rett hjem til Ørlandet i Trøndelag. Mandag morgen skal nybilen i jobb inne på den nye kampflybasen.

Forseggjort

Den nye bilen er toppmodellen MAN TGX 26.640. Med parabelfjæring og rett framaksel er den godt egent for bruk ute på anlegg. Påbygget er levert av Istrail med høytløftende baklem.

Bilen ble bestilt allerede i september i fjor, men ikke satt i produksjon før på nyåret i år med det nye oppgraderte interiøret. Dermed har den også fått den nyeste versjonen av MANs automatiserte girkasse, Tipmatic.

Lokalt kjøp

Det er MAN-forhandler i Steinkjer NT last og buss som har solgt og levert den nye tippbilen til Hvitsand Entreprenør.

Prosjektet Hvitsand Entreprenør jobber på nå inne på den nye kampflybasen, har en verdi på 30 millioner kroner.

Selskapet har 14 ansatte, 10 gravemaskiner og tre lastebiler. Bilen de bytter ut nå er en 10 år gammel MAN TGS.

Powered by Labrador CMS