MODULBASERT: I 2016 startet Hiab med modulbaserte FrameWorks og nå tilbys det prefabrikerte hjelperammesystemet til europeiske kunder fra det nye senteret i Nederland.

Hiabs nye montasjesenter

- Dette blir vårt globale kompetansesenter for Hiab FrameWorks-installasjoner.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

I løpet av 1. kvartal vil Hiab åpne et nytt fabrikk- installasjons- og kompetansesenter i Meppel i Nederland. Der vil Hiabs som inngår i Cargotec, tilby europeiske kunder FrameWorks TM hjelperammer, lastebilkarosserier og komplette kjøretøyløsninger.

- Dette blir vårt globale kompetansesenter for Hiab FrameWorks-installasjoner, og vil også ha rollen som distribusjonssenter for Hiab FrameWorks-settene, sier direktør Marcel Boxem i Hiabs Heavy Range Loader Cranes.

Hiab kom på markedet med det modulbaserte systemet FrameWorks i 2016. Dette representerer en prefabrikkert, monteringsklar hjelperamme som passer til kundens aktuelle lastebil.

- I begynnelsen var det nye konseptet tilgjengelig kun for våre tunge lastekraner, men vi har nå utvidet tilbudet med løsninger for Hiabs utvalg av mellomstore og lette kraner. Det er også alternativer for Loglift og Jonsered skogbruks- og resirkuleringskraner og for Multilift krokløftere, sier Marcel Boxem.

Powered by Labrador CMS