FORNØYDE: Asker-ordfører Lene Conradi(t.v.) er strålende fornøyd med at Holtefjell Eiendom totalrenoverer Hagaløkkveien 13 og tar med seg Bergans til bygda. Her sammen med Bergans’ kommunikasjonssjef, Anders Sten Nessem, daglig leder i Holtefjell Eiendom, Ola Semb, finansdirektør i Bergans, Jan-Martin Holmen, administrerende direktør i Bergans, Jan Tore Jensen og næringssjef i Asker,  Morten Bastrup foran bygget i Hagaløkkveien som nå skal gjennom en full rehabilitering.

Holtefjell og Bergans til Asker

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Bergans, som i dag har hovedkontor i Hokksund og lager i Tyskland, har inngått en avtale med Holtefjell Eiendom om å leie tre etasjer i bygget som ligger rett ved Asker togstasjon og Asker sentrum.

Eiendomsselskapet Holtefjell Eiendom vil igangsette totalrenovering av Hagaløkkveien 13 i andre kvartal 2019. Det dreier seg totalt om 5600 kvadratmeter, og arbeidene er budsjettert til å koste rundt 80 millioner kroner. Om Bergans får innvilget byggesøknaden skal det i tillegg bygges en paviljong som blant annet skal huse et eget showroom. Bergans blir den klart største leietakeren i bygget, når de flytter 100 ansatte fra Hokksund til Asker i løpet av 1. kvartal 2020.

- Fjær i hatten

Daglig leder i Holtefjell Eiendom, Ola Semb, ser det som en skikkelig fjær i hatten å få til et stort eiendomsprosjekt i Asker og i tillegg få med seg Bergans på kjøpet.

BERGANS TIL ASKER: Slik ser Holtefjell Eiendom for seg Hagaløkkveien 13 i Asker etter totalrenovering og innflytting av hovedleietaker Bergans Fritid AS.

Holtefjell Eiendom er en del av  Holtefjell Gruppen som i tillegg består av Holtefjell VVS AS, Holtefjell Entreprenør AS, TotalCoating AS og Kontorhuset AS.

- Vi ser dette som selve beviset på at vi gjør noe riktig, og samtidig er det starten på vår satsing videre langs knutepunkt innover mot Oslo-området, sier Semb som har økt staben fra to til sju i løpet av halvannet år.

- Vi har opparbeidet oss veldig mye kompetanse innen fremtidsrettede kontorbygg. Så nå er vi rigget til å utvikle eiendommer over hele Østlandet, sier Semb.

- Perfekt lokalisering

Bergans har totalt 200 ansatte, og omkring halvparten av disse har i dag base i Hokksund.  Selskapet, som omsatte for 750 millioner i 2017, ble startet i Oslo så tidlig som i 1908. Bergans har alltid produsert utstyr for tur og friluftsliv, med ryggsekker som sitt spesialfelt fra start av.

Gjennom historien har sortimentet også omfattet ski, redningsvester, fiskeutstyr, kniver og arbeisklær. I dag er Bergans fremdeles en av verdens ledende produsenter av ryggsekker, og en «betydelig aktør innen turbekledning».

Bergans har gjennom tidene levert utstyr til en rekke polfarere og eventyrere, deriblant Roald Amundsen og Cecilie Skog.

– Vi valgte Asker sentrum fordi vi mener det er den perfekte lokaliseringen for oss, med nærhet til både naturen og hovedstaden. Asker er et sentralt knutepunkt for kollektivtransport. I tillegg kommer vi nærmere våre egne fagmiljøer, noe som er postivit  med tanke på rekruttering og utvikling. Vi gleder oss veldig til å ta i bruk alle mulighetene Asker gir. Både de fantastiske turområdene og det mangfoldige og levende sentrumet, sier administrerende direktør i Bergans, Jan Tore Jensen.

Powered by Labrador CMS