Anne Gjersrud (f.v) og Jarle Ståhl fra Norsk Asfaltfresing AS er på plass i Las Vegas og signerte kontrakt med Pon Equipment om handel av en ny veihøvel. Fra Pon er Espen Paulseth og Ole Petter Holene (til høyre) på plass.

Høvel-avtale i Las Vegas

LAS VEGAS (AT.no): På dekket til en diger Cat-høvel på Conexpo i Las Vegas, skrev Anne Gjersrud i Norsk Asfaltfresing AS på kontrakten om kjøp av ny høvel til Spydeberg-selskapet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Selskapet har hatt fin vekst de senere årene, og maskinparken oppgraderes stadig. Nylig kjøpte de et par Cat-valser, og fresingen utføres av en Wirtgen-maskin. Høvelen har de imidlertid holdt igjen litt med å investere i, inntil nå.

- Vi har ventet litt med den på grunn av investeringskostnadene i forhold usikkerheten om man får kontraktene. Men nå er høvelen også på plass, og jeg gleder meg til å se dem i aksjon sammen til våren, sier Anne Gjersrud som er største eier i selskapet.

Kontrakten ble signert på dekket til en Cat 14 M3, men Spydeberg-selskapet skal ha en noe mindre Cat 140 M3 på 22,5 tonn og 276 hk under panseret.

Norsk Asfaltfresing AS har de senere årene satset mye på dypstabilisering av veier. Dette er i prinsippet gjenbruk av massene, og kun et nytt slitelag trengs å tilføres.

- Dette har helt klart en stor miljøgevinst, sier Gjersrud.

Powered by Labrador CMS