Iveco er utpekt til årets lastebil i Kina og Brasil

Iveco er utpekt til årets lastebil i Kina og Brasil

Iveco har nylig fått to prestisjefylte utmerkelser. I Kina er den nye Naveco Chaoyue blitt "Truck of the Year China 2013", mens Iveco Tector Attack har mottatt utmerkelsen AutoData Award i lastebilkategorien.

Disse utmerkelsene kommer i tillegg til "International Truck of the Year 2013" til nye Iveco Stralis Hi-Way. 25 europeiske fagtidsskrift tildelte nye Stralis denne tittelen som den tunge lastebilen som har gitt det største bidraget til effektiv veitransport på bakgrunn av kriterier som drivstofføkonomi, sikkerhet, kjørbarhet, komfort og lav miljøbelastning.

På det årlige Guangzhov Motor Show ble den lette lastebilen Naveco Chaoyue tildelt tittelen "Truck of the Year China 2013". Kjøretøyet er et resultat av et joint venture mellom Iveco og Nanjing Automotive Corporation.Prisen ble presentert av China Automotive News, ett av landets mest kjente motortidsskrift.Utvelgelsen skjedde av en jury bestående av spesialister med tilknytning til bil- og logistikksektoren, universitet og forskningsinstitusjoner.

En serie tester er utført av China Automotive Engineering Research Institute når det gjelder teknologi, ergonomi, kjørbarhet og design. Takket være FPT F1C-motoren og andre innovative tekniske løsninger er Naveco Chaoyue blitt anerkjent for sin fremragende ytelse når det gjelder trekkraft, akselerasjon, bremsesystem, hurtighet og lavt støynivå sammenlignet med 7 konkurrerende modeller.

I Brasil har Iveco fått utmerkelsen "Best Truck of the Year" for 7. gang siden 2007. Dette er en av de viktigste utmerkelsene innenfor den automotive sektoren gitt av tidsskriftgruppen AutoData som utgir magasinene AutoData, Transpodata og AutoData Agency.

Iveco Tector Attack ble "Beste lastebil" for mellomtunge lastebiler for både kvalitet og teknologi. Kjøretøyet er tilgjengelig både som 4x2 og 4x4 og kombinerer styrke, holdbarhet og økonomi i optimal Total Cost of Ownership.

Utmerkelsen fra AutoData har vært tildelt til bilprodusenter og distributører årlig siden 2000. Leserne stemmer over prisfinalistene, og den endelige avgjørelsen tas av deltakerne på et seminar arrangert av AutoData.

Forsiden nå