Dachser skal transportere Jøtuls produkter til Europa.
Dachser skal transportere Jøtuls produkter til Europa. (Foto: Dachser)

Jøtul har signert transportavtale med Dachser

En av verdens eldste produsenter av ovner, innsatser og peiser har signert en transportavtale med Dachser Norway. Siden 1 juni 2018 har Dachser håndtert Jøtuls eksport til Europa.

- Vi ser frem til å hjelpe Jøtul med å distribuere sine velkjente kvalitetsovner til frosne europeere kommende vinter, sier Benjamin Fjellheim, Sales Manager European Logistics hos Dachser Norway på Vinterbro (Akershus).

Dachser skal håndtere eksport for Jøtul – både stykkgods og partigods.

Jøtul Group valgte Dachser som sin strategiske servicepartner for distribusjon til Sentral-Europa. Denne beslutningen ble basert på Dachsers samlede tjenestetilbud, men også tilleggstjenester som forhåndsavtalt levering.

I en pressemelding fra Dachser står det:

«For Jøtul Group er høy kvalitet viktig i alle deler av forsyningskjeden. Ved å produsere høykvalitetsovner og peiser, krever leveringen av disse en logistikkpartner med samme oppfatning av kvalitet, samt muligheten til å levere på dette.»

Dachser har allerede jobbet med Jøtul når det gjelder å optimalisere emballasjen til produktene. Dachser Norway ga sitt innspill i et prosjekt med å endre emballasjen og pallene for ovnene til noe som bedre tåler transport og håndtering.

Forsiden nå