Hver dag på Vei og Anlegg loddet Kaeser ut en slik stempelkompressor som er kjekk å ha i garasjen. Bak står M31 med polyetylen-kapsling.

Kaeser med plastkapsling

Et av blikkfangene på Kaesers stand var kompressoren M31 som nå også kommer med kapsling i polyetylen. Plastmaterialet er lett, svært brukervennlig og selvfølgelig rustfritt.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 10 år siden.

Den nye transportable kompressoren (kan også bestilles som stasjonær) har en kapasitet på 3,15 m3/min. Alternativt kan den utstyres med maksimumstrykk inntil 14 bar, 6,5 kVA-generator og/eller integrert trykkluftetterbehandling. Sistnevnte mulighet er også tilgjengelig på «lillebror» M27 som har kapasitet på 2,6 m3/min.

Anne Gro Halvorsen i Kaeser Kompressorer AS sier det viktigste på Vei og Anlegg er å få vise hele spekteret, samt  ta vare på etablerte kunder. På Vei og Anlegg viste Kaeser kompressorer på prosess-siden med kapasitet fra én til 35 m3/min.

Kaeser sentralt bidro med standen på Vei og Anlegg. Det er en del av strategien til den verdensomspennende kompressorprodusenten at alt skal se likt ut når man besøker en Kaeser-stand uansett hvilket land man befinner seg i.

 

Powered by Labrador CMS