Johanna Malkan Nyberg (37) er ansatt som innkjøpsdirektør i Veidekke ASA. Hun kommer fra Skanska.

Ny innkjøpsdirektør i Veidekke ASA

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Johanna Malkan Nyberg er ansatt som innkjøpsdirektør i Veidekke ASA. Hun kommer fra stillingen som Head of Sourcing Management i Skanska, hvor hun har jobbet siden 2005.

- Vi har hatt en grundig og god prosess for å finne den rette personen til å lede et viktig fagområde som er i sterk utvikling. Med sin brede erfaring innenfor området har Johanna alle de rette forutsetningene for å lede og videreutvikle Veidekkes innkjøpsarbeid, sier konsernsjef Arne Giske.

Johanna M. Nyberg (37) har siden juni 2005 arbeidet med innkjøp i Skanska. Hun har hatt ulike lederstillinger og de siste to årene vært Head of Sourcing Management og CEO Skanska Sverige Inköp AB. Johanna er siviløkonom fra Linnéuniversitetet med tilleggsutdannelse fra Stockholms Universitet.

- Måten vi håndterer og samarbeider med våre leverandører på, har stor påvirkning på selskapets effektivitet og lønnsomhet. Jeg ser frem til å videreutvikle Veidekkes innkjøpsfunksjon og leverandørbase sammen med mine nye kolleger, og til å bidra til lønnsomme prosjekter med profesjonelle innkjøp, sier Johanna M. Nyberg.

Hun tiltrer i sin nye rolle 27. august 2018.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS