Toten Transport tar over Nordcarrier fra nyttår.
Toten Transport tar over Nordcarrier fra nyttår.

Kjøper Nordcarrier

Toten Transport AS blar opp.

 

For å styrke våre transporter både i Norge og Skandinavia, samt å stå bedre rustet mot konkurransen fra Øst-Europa, har styret i Toten Transport AS besluttet å kjøpe Nordcarrier AS. Sistnevnte blir en del av konsernet Toten Transport AS fra 1. januar 2013.

Konsernsjef Terje Bulling i Toten Transport melder at dette er et strategisk viktig oppkjøp for konsernet og er i tråd med Totens Transports strategi om å bli landsdekkende innen 2015.

- Dette oppkjøpet vil styrke oss i Øst-Europa og Skandinavia, samt gjøre oss bedre rustet til å møte den sterke konkurransen med økt krav til daglige avganger på en bedre måte enn i dag, skriver Bulling i pressemeldingen.

Han legger til at Nordcarrier vil bli et datterselskap av Toten Transport Oslo AS og dermed vil styrke konsernets tilstedeværelse i Oslomarkedet betydelig. Nordcarrier vil imidlertid fortsette som et selvstendig selskap og operere under eget navn, med samme ledelse og personale som hittil.

Selskapet har hovedkontor på Sofiemyr sør for Oslo. Nordcarrier har 45 kontoransatte og 45 biler i drift. Selskapet, som har tre selvstendige "døtre" i Litauen, Estland, Latvia, har særlig fokusert på internasjonalt stykkgods og har i år en omsetning på rundt 95 millioner kroner.

 

Forsiden nå