BRANSJENS EGEN DAG: Asfaltbransjen feirer seg selv med en konferanse i Oslo 25. januar. Her fra en Veidekke-jobb på E6 langs Mjøsa i 2014. Arkiv

Klart for Asfaltdagen 2018

Torsdag 25. januar arrangeres Asfaltdagen på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Dette er en viktig møteplass for asfaltbransjen hvert år, og dagen arrangeres av Norsk Asfaltforening. Arrangementet samler asfaltfolk fra hele landet. Gjennom foredrag og diskusjoner får man oppdateringer på hva som skjer i bransjen og anledninger til gode fagprater.

I år er miljø fokus og hvilken betydning dette får for asfaltbransjen. Transportetatene har satt klare mål for reduksjon av klimagasser.

Vegdirektør Terje Moe Gustavsen starter dagen med å fortelle hvordan Statens vegvesen vil nå målene. Deretter følger en rekke foredrag gjennom dagen.

Dagen krones med utdeling av Årets asfaltjobb. Dette er en prestisjetung bransjepris. Den tildeles et asfaltlag som gjennom sesongen har levert kvalitetsarbeid, og som har bidratt til sikker og ryddig gjennomføring av jobben – samt godt samarbeid med byggherren.

Hensikten med prisen er å sette fokus på forhold som bringer asfaltfaget fremover. Det gjelder ikke minst de rundt 300 asfaltlagene i Norge, som er avgjørende for at kunden skal få levert kvalitetsvare.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS