Det ble snørydding istedenfor e-postgjennomgang og møtevirksomhet for kontorfolket hos Bane Nor i Drammen tirsdag 16. januar. Foto: Bane Nor SF

Kontoransatte måtte skuffe frem banen

Tirsdag 16. januar ble en annerledes dag for en del av de ansatte i Bane Nor.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Et kraftig snøvær på Østlandet førte til kaos og unntakstilstand i transport av personer og gods. Hos Bane Nor i Drammen ble kontorfolket henvist til å ta i et tak for å få frem sporveksler.

- Med mye snø på kort tid hjelper det ikke med verken sporvekselvarme eller tungt snøryddeutstyr. Det eneste som nytter er å få spadd fram og kostet opp vekslene. Banesjefen på Drammenbanen så ingen annen råd enn å ta med kontormedarbeidere ut i pukken for å fjerne snøen, skriver Bane Nor i en oppdatering på Twitter.

Drammens Tidende har snakket med pressevakt i Bane Nor, Harry Korslund, om dagen da de kontoransatte i Drammen måtte bygge ut kaffemaskin, pc og varme lokaler med verneklær og skuffe.

- Dugnadsånden i butikken våres den er ganske formidabel når det kreves. Da det gikk ut en henvendelse til folk i ulike avdelinger og enheter som ikke har noe med snørydding å gjøre, så kastet folk på seg jakka og duret ut, sier han til avisa.

Powered by Labrador CMS