Per Arvid Hennum (49) overtar som adm. direktør i Normann Olsen Maskin.
Per Arvid Hennum (49) overtar som adm. direktør i Normann Olsen Maskin.

Lederskifte i Normann Olsen Maskin

Etter 17 år som adm. direktør i Normann Olsen Maskin AS, overlater Sverre Gabrielsen 1. februar sjefsstolen til Per Arvid Hennum.

Hennum har arbeidet i Normann Olsen Maskin siden 1997, da han begynte som selger av asfaltutleggere, asfaltverk og betongverk. Fra 2003 har han vært selskapets salgs- og markedsdirektør. Hennum har også arbeidserfaring fra reiselivsbransjen og bilbransjen.

-Sammen med selskapets ansatte blir oppgaven å utvikle konsepter og løsninger for ytterligere å posisjonere oss i nye nisjer og markedssegmenter. Vi har løpende samarbeid med internasjonale maskin- og utstyrsprodusenter, og gir innspill om hva våre kunder forventer av miljøløsninger, brukervennlighet og komfort i nye maskiner og utstyr.

Gabrielsen vil gå inn i rollen som arbeidende styreleder i Normann Olsen Holding AS da han gir seg som adm. direktør. Holdingsselskapet har datterselskapene Normann Olsen Maskin AS, Norgeodesi AS, Liftway AB og Normann Olsen Tilhenger AS. Konsernet har 75 ansatte og en omsetning på ca. 350 mill. kroner.

Forsiden nå