Logsets hybrid-hogger kommer på demo-tur til Norge seinere i høst.

Logset til Skogservice AS

Skogservice AS i Siljan (Telemark) er blitt ny importør av skogsmaskinene fra Logset som tidligere ble solgt av 1,2,3 Teknikk AS.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Den finske maskinprodusenten lanserte i vår den første hybride hogstmaskinen, 12 GTH med diesel- og el-motorer som samlet har 520 hk og dreiemoment på 2000 Nm. Den råsterke hoggeren på 24,5 tonn «rekker» imidlertid ikke Hurdagene 16.-17. august.

Det opplyser daglig leder i Skogservice AS, Kai Eriksen.

- Hydrid-hoggeren er allerede «bortbestilt» til andre utstillinger i dette tidsrommet, dessverre. Men vi vil vise andre Logset-modeller, sier Kai Eriksen som opplyser at Logset-hybriden kommer på demo-tur til Norge seinere i høst.

Den første hybrid-hoggeren ble i mai levert til en skogentreprenør i Sør-Frankrike. Til stede ved overleveringen var Logsets-forhandlere i Europa som fikk se den råsterke maskinen i aksjon.

Fra overleveringen av den første Logset 12 GTH til en fransk skogentreprenør. Logsets forhandlere i Europa var med på overleveringen, og i rød jakke midt på bildet, Kai Eriksen, Skogservice AS.

Skogservice AS med fire ansatte er også importør av maskiner fra amerikanske TimberPro, østerrikske Highlander og Konrad taubaner. Flishoggere og hogstaggregater inngår også i produktspekteret til Skogservice som også utfører service på EcoLog skogsmaskiner.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS