Marcus Johansson slutter i Moelven.

Marcus Johansson slutter i Moelven

Marcus Johansson har valgt å slutte som divisjonssjef i Moelven Byggsystemer. Han forlater selskapet på senhøsten.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

- Vi skulle gjerne hatt med Marcus Johansson videre. Med Johansson som divisjonssjef har Byggsystemer utviklet seg i både omsetning, lønnsomhet og måten prosjekter blir drevet på. Det er en dyktig leder som vi nå må finne en erstatter for, sier konsernsjef Morten Kristiansen i Moelven Industrier ASA i en pressemelding.

Marcus Johansson sier det først og fremst er av hensyn til familien at han forlater Moelven. 

- Å være divisjonssjef i et av de største tremekaniske konsern i Skandinavia er en spennende jobb med stor aktivitet på flere steder. Det innebærer en del reising, men på grunn av familiemessige forhold har jeg valgt å lete etter utfordringer som kan løses på daglig basis fra Karlstad, der jeg bor, forklarer 49-åringen.

Johansson startet som divisjonssjef for Moelven Byggsystemer i 2013.  

- Alt har sin tid, og etter fem år kan det være bra å overlate roret til noen andre. Det har vært inspirerende og lærerike år i Moelven. Jeg er stolt av det vi har fått til sammen i løpet tiden min her, og jeg skal gi alt i innspurten av Moelven-karrieren min sammen med alle våre dyktige medarbeidere

Han vil ha sin siste dag i Moelven i løpet av fjerde kvartal 2018. Moelven Industrier ASA vil starte jakten på en ny divisjonssjef med det første.

Powered by Labrador CMS