Generalsekretær i Norsk Petroleumsinstitutt, Inger-Lise M. Nøstvik (fra venstre), adm.direktør i Martinsen Transport AS, Maarten Beck, Oscar Sandstrøm fra Shell, Arnfinn Gjestrum i Martinsen Transport AS og styreleder i NP, Annar Sletvold under prisutdelingen.

Pris til Martinsen Transport

Vant for for andre gang.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 10 år siden.

 Martinsen Transport AS fikk denne uken Norsk Petroleumsinstitutts (NP) HMS-pris for 2012. Det er 17. gang prisen deles ut, og andre gang at Toten-bedriften med hovedkontor på Lena får den.

- Det er veldig hyggelig å motta en slik pris. Prisen vil være til stor inspirasjon for hele organisasjonen. Dette vil også være en fin anledning til å sette enda sterkere fokus på HMS internt i bedriften, sier administrerende direktør Maarten Beck. Han legger til at de foreløpig ikke har blitt tid til noen markering i bedriften, men lover at det vil bli en feiring i etterkant av utdelingen.

I juryens begrunnelse for prisen heter det at Martinsen Transport AS skiller seg fra konkurrentene ved å utvise stor forståelse for egne utfordringer, samtidig som de har evne til å møte utfordringene hurtig. De benytter et solid, egenutviklet HMS-system som er i kontinuerlig endring, blant annet for å imøtekomme Shells strenge kvalitetskrav. Bedriften kan også vise til lavt sykefravær og få skader, skriver NP i en pressemelding. 

- HMS er møysommelig arbeid, og må innarbeides som en del av de daglige rutinene. Vi har arbeidet målrettet med HMS over lang tid for å skape en attraktiv arbeidsplass for våre ansatte, uttalte Maarten Beck til NP. 
Direktøren i vinnerbedriften sier at HMS-arbeidet fører til svært få uønskede hendelser og at det dessuten bidrar til økt lønnsomhet i bedriften.

Powered by Labrador CMS