FEST: Kjeldaas i Sande lot ikke sjansen for en skikkelig fest gå fra seg da de innviet sitt nye bygg fredag 17. august.

Megafest i ny storstue

SANDE (AT.no): Med 280 inviterte gjester markerte Kjeldaas AS i Sande et de har flyttet inn i nytt anlegg fredag 17.august.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Vestfold-firmaet har hatt en stor vekst de siste årene og har nå blitt 85 ansatte. Mer og grovere utstyr gjør at den gamle, ombygde låven det hele startet i 1981 har blitt alt for trang.

Det nye anlegget ligger i Sande sentrum, og midt i hjertet av kommunen. På den 8,7 dekar store tomten har det satt opp et nytt industribygg med grunnflate på 1250 kvadratmeter.

Bygget rommer 800 kvadratmeter verksted med fem lange løp. I tillegg er det en administrasjonsdel på til sammen 900 kvadratmeter over to plan. Den inneholder 30 kontorer, kantine, møterom samt et åpent landskap til de som bare er innom for kortere opphold.

På tiden

FORNØYDE: De tre eierne Hendrik Panman (t.v), Thor Ambjørn Kjeldaas og Håkon Beheim var i knallhumør.

Den første skuffa på det nye anlegget ble satt i bakken i fjor høst. Og nesten med en gang begynte planleggingen av innflyttingsfesten. For et så stort og flott bygg må innvies på skikkelig vis!

LOKALE: Mekanikerne hadde ikke fått flytte inn i sin storstue enda. Først måtte verkstedgulvet fungere som festlokale.

De 280 gjestene var ansatte, samarbeidspartnere og leverandører med følge. Hele verkstedgulvet var fylt med runde bord til gjestene, mens utenfor portene ble det laget grillmat til alle.

Planlagt

- Det er tre år siden vi begynte å planlegge dette nye bygget, sier daglig leder Thor Ambjørn Kjeldaas.

- Også har vi drømt om det i 20, skyter Håkon Beheim inn.

Det var i begynnelsen av august flyttelasset gikk for de i administrasjonen.

Selv om både Thor Ambjørn Kjeldaas og de to andre eierne Hendrik Panman og Håkon Beheim sikkert hadde hatt nok å henge fingrene på festdagen ble det ikke sånn. Alle de ansatte hadde ordnet en opplevelsesdag på motorbanen på Våler for de tre.

Mens de ansatte gjorde de siste forberedelsene til feste fikk de ut det adrenalinet som var igjen på forskjellige fartsfylte aktiviteter fra gokart til racerbil.

PLASS: Med nytt bygg har Kjeldaas fått godt med plass både inne og ute.

Underholdning

Det blir ingen skikkelig fest uten skikkelig underholdning. Først var det Vazelina Bilopphøggers som holdt konsert ute, før partybandet Apache overtok scenen. Toastmaster for kvelden var den pensjonerte barne-tv-onkelen og moromannen Asgeir Borgemoen.

På mandag er det full drift igjen. Da skal Kjeldaas blant annet fortsette med grunnarbeidene de jobber med på ASKOs nye terminal i Hanekleiva. Den jobben er bare et par kilometer unna det nye anlegget, og den største enkeltjobben Kjeldaas har hatt.

- ASKO-tomta er det største masseforflytningsjobben i Sande siden istiden, sier Øystein Bjørlow og flirer.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS