Mer Cat i Østfold og Follo

Mer Cat i Østfold og Follo

Pon Equipment åpner ny avdeling på Rygge, sentralt ved E6, og markerer dette med en offisiell åpning den 15. mai.

Markedssjef Espen Paulseth
Markedssjef Espen Paulseth

Selskapet har de siste årene utvidet sin virksomhet betraktelig.

Nå er tiden kommet til Østfold og Follo, et område med stor aktivitet og hvor vi vet at vi kan øke markedsandeler gjennom enda bedre service og tilgjengelighet, skriver Pon Equipment i en pressemelding.

- Ved å åpne en avdeling på Rygge ønsker vi å styrke vår posisjon ytterligere, samt bli en enda sterkere partner for våre kunder i både Østfold og Follo. Østfold skal bli et stort Cat-fylke, sier markedssjef Espen Paulseth.

Den nye avdelingen på Årvollskogen 115 er på 924 m 2, der verksted med tre løp samt vaskehall utgjør 560 m 2. Bygget vil også romme et delelager og to selgerkontor.

Ragnar Nilsen er avdelingsleder for Rygge. Han har arbeidet i Pon Equipment siden 1970, og har tidligere vært med på å starte avdelinger i Brumunddal, Larvik, Porsgrunn og Kirkenes. Det er altså en erfaren avdelingsleder som vet hva som kreves for å få ting på stell.

I forbindelse med den nye avdeling på Rygge søker Pon Equipment også nye ansatte. En deleselger, tre uteservicemekanikere og tre verkstedmekanikere må på plass.

Offisiell åpningsdag for avdelingen er 15. mai. Denne dagen er det åpen dag med både demokjøring av store og små maskiner, samt pølser på grillen.

Forsiden nå