Grav med denne maskinen (EC750EL) i denne haugen. Da AT.no var på pressedag var det snøvær. Denne snøen er smeltet når det er åpen dag 5. og 6. mai. (Foto: Hans Kristian Barbøl)
Største Volvo-graver, EC750EL. (Foto: Hans Kristian Barbøl)
Den største dumperen på plass på Volvo Anleggsdager 2017, er denne, en A45GFS. (Foto: Hans Kristian Barbøl)
Her er modellene som kan beskues og prøves på Volvo Anleggsdager 2017 som avsluttes med åpne dager 5. og 6. mai. Ikke det beste bildet, men du skimter nok modellnavnene. (Foto: Hans Kristian Barbøl)

Nå kan du grave med denne

Har lyst til å prøve kreftene i en Volvo EC750EL? Nå har du muligheten.

Volvo Maskin og Volvo Trucks arrangerer anleggsdager i Hovinmoen grustak ved Gardermoen i Akershus i månedsskiftet april/mai.

De fleste dagene er det innbudte kunder som får komme for å prøve flere titalls lastebiler og anleggsmaskiner. Men fredag 5. mai og lørdag 6. mai er det åpent for alle. Da er det bare å møte opp for å teste Volvos maskiner og lastebiler.

Den største anleggmaskinen, er den relativt nye 80-tonneren Volvo EC750EL gravemaskin med SMP-skuffe på fem kubikkmeter.

AT.no får opplyst fra Volvo Maskin at «alle kan prøve alt», så her er det muligheter for en tøff opplevelse for alle enten du har kjørt mye maskin eller ikke har satt dine bein i en maskin før.

De besøkende kan kjøre lastebil på en løype i grustaket, prøve å grave med mange modeller av minigravere og store gravemaskiner, kjøre dumpere i stupbratte bakker og prøve hjullastere. Det er også mulig å kjøre lastebil på offentlig vei, men da bør du ha førerkort for lastebil.

Forsiden nå