Tillitsmannen og transportøren Niklaus Haugrønning overlater snart styringen til en annen.
Tillitsmannen og transportøren Niklaus Haugrønning overlater snart styringen til en annen.

Nik´en slutter etter 40 år

Niklaus Haugrønning (Nik'en) nærmer seg 67 år.

Transportøren, NLF-tillitsmannen, politikeren og ikke minst talsmannen for Midt-Norsk samferdsel kan se tilbake på over 40 år i bransjen. I dag leder han et selskap med en dagsomsetning like stor som årsomsetningen den gang han overtok. Ifjor hadde Nik. Haugrønning AS en omsetning på ca. 80 mill. kroner og 65 ansatte.

- Vi har ikke vært der vi er i dag uten å bygge stein på stein og med dyktige medarbeidere på alle plan, understreker Nik'en.

Fyller år

Om halvannet år fyller han 67 år, og innen august 2014 skal en ny daglig leder være på plass. Jakten er allerede startet.

- Selv om vi har flere gode kandidater i sikte, har vi satt et profesjonelt headhunterselskap på jobben, forteller Nik´en til AT.no.

Vi møtte han på Røroskonferansen sist helg hvor vi gjorde et intervju med Nik´en som kommer i neste utgave av Anlegg&Transport.

Bredt engasjement

For to år siden ble han på Logistikkforeningens årlige Røroskonferanse tildelt Logistikkprisen for Midt-Norge.

 

Foruten aktivt engasjement innen samferdselspolitikken som deltager i ulike samferdsels- og logistikkprosjekter, har han vært politisk aktiv som bystyrerepresentant for Høyre i Trondheim gjennom mange år.

Forsiden nå