NLF går i bresjen for Transport 2016

På årsmøtet i Påbyggergruppen innenfor Norsk Industri som startet i Ålesund 10. juni, slapp Geir A. Mo, adm. direktør i Norges Lastebileier-Forbund (NLF), nyheten om at NLF med samarbeidspartnere arrangerer Transport 2016 på Norges Varemesse på Lillestrøm neste år. Transportutstillingen vil finne sted i dagene 9. til 11. juni.

Mo kunne fortelle at det er inngått avtaler om samarbeid om Transport 2016 mellom NLF, Volvo og Scania. Videre ble på Påbyggergruppen invitert til å bli med på samarbeidet for få dager siden, og gruppen var sporty nok til å takke ja til å delta etter en kjapp behandling under årsmøtet. Det er altså fire parter som helhjertet går inn for Transport 2016.

Geir A. Mo, adm. direktør i Norges Lastebileier-Forbund, er glad for at det igjen vil bli transportmesse på Lillestrøm.
Geir A. Mo, adm. direktør i Norges Lastebileier-Forbund, er glad for at det igjen vil bli transportmesse på Lillestrøm.

Mo er glad for at bransjen igjen har funnet sammen og at det vil bli transportmesse i det flotte anlegget til Norges Varemesse på Lillestrøm. – Vår bransje møter store utfordringer med stadig tøffere konkurranse- og rammevilkår. Samtidig står vi foran en tid med uante muligheter. Det er mye opp til oss selv om vi skal øke norske markedsandeler også i årene fremover. En skikkelig messe som bidrar til oppmerksomhet rundt næringen, rekrutteringen og fremtiden for bransjen, i tillegg til at lastebilfabrikantene og påbyggerne får vist seg frem, vil være et viktig og godt bidrag, avslutter Mo.

Samferdselsministeren kommer

– Det er flott at den norske transportbransjen igjen klarer å finne en felles møteplass. Dette uttaler samferdselsminister Ketil Solvik Olsen, som i tillegg har bekreftet at han deltar under åpningen av neste års Transport 2016.

Forsiden nå