AVTALE: Produktsjef Raymond Halvorsen (t.v.) i Norgem AS har skrevet avtale med daglig leder Stein Inge Naas og selskapet i Naas Maskinservice Nordmøre for å dekke distriktene rundt Kristiansund.

Norgem-avtale med Naas Maskinservice

Norgem AS har skrevet avtale med Naas Maskinservice Nordmøre (NMN) for å dekke distriktene rundt Kristiansund, nordover og sørover.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Norgem AS er importør og distributør for automatiske brannslukkesystem, og varslingssystem for bygg under oppføring eller under rehabilitering. Hovedproduktene kommer fra Dafo i Sverige og Ramtech i England. For å imøtekomme kunder i alle deler av landet har Norgem AS stort fokus på å knytte til seg kompetente partnere for å dekke alle distrikter i Norge.

Det er her Naas Maskinservice Nordmøre (NMN) kommer inn i bildet. NMN skal dekke distriktene rundt Kristiansund for Norgem.

Sertifisert

NMN er sertifisert for installasjon og service av Dafo Automatiske slukkesystemer og har arbeidet med disse produktene i flere år. Selskapet har hovedfokus på service mot anleggsbransjen og utfører alt av service og reparasjoner.

Lokal forankring og tilstedeværelse er svært viktig, for kort responstid og trygghet for beste funksjonalitet på systemene.

- Avtalen styrker Norgem AS sin posisjon på Nordvestlandet, og vi setter stor pris på at NMN har valgt oss som leverandør, uttaler produktsjef Raymond Halvorsen i Norgem AS.

Powered by Labrador CMS