Dette blir ifølge Shell Norges kanskje mest modere bensinstasjon.
Dette blir ifølge Shell Norges kanskje mest modere bensinstasjon.

Norges mest moderne bensinstasjon

Får dusj, naturgass, TV, internett og mye mer.

Fredag åpner Shell sin nye bensinstasjon på Heiane på Stord, og selskapet skryter av at anlegget blir Norges mest moderne.

Dusjer, vaskemaskin, TV, internett og strøm for lastebilsjåfører, ladestasjoner for elbiler, naturgassfylling og en gigantisk vaskehall er noe av det kundene kan meske seg med.

- Dette må være Norges blant Norges mest moderne bensinstasjoner, og definitivt det mest komplette serviceanlegget på Vestlandet, og kanskje i hele landet, sier eier Jan Thore Lippestad.

Stasjonen er et samarbeid mellom Shell, Statens Vegvesen og Sunnhordland Kraftlag. Selve stasjonen er en Shell Fresh, med alle tilbud man er vant til derfra.

- I tillegg er kapasiteten for drivstoffylling vesentlig forbedret, og i samarbeid med Sunnhordland Kraftlag har vi etablert hurtiglader for elbiler og påfylling for naturgassen CNG, forteller Lippestad.

I samarbeid med Statens Vegvesen er det også bygget en truck stop med oppstillingsplass for ni trailere, og et sjåførrom med dusj, WC og vaskemaskin, samt et oppholdsrom med TV og internett. Trailersjåførene får også tilgang til strøm ute på parkeringsplassen.

- Vi er veldig fornøyd med den nye stasjonen på Stord. Som en av svært få stasjoner i Norge er den bygget etter våre nye håndbøker, og er et veldig viktig tilskudd for langtransportsjåførene langs E39, sier Ivar Torkildsen fra Statens Vegvesen.

Stasjonen åpner førstkommende fredag klokken 12 med festivitas og en rekke gjester på plass.

 

Forsiden nå