Geir A. Gundersen (t. v.), daglig leder i EuroTeknikk AS, og Mikael Blomquist, direktør for den nordiske delen av Geesink Norba, er begge godt fornøyd med samarbeidsavtalen mellom selskapene. De står foran Norba MF 300 som er et to-kamret aggregat med ny type lift.
Geir A. Gundersen (t. v.), daglig leder i EuroTeknikk AS, og Mikael Blomquist, direktør for den nordiske delen av Geesink Norba, er begge godt fornøyd med samarbeidsavtalen mellom selskapene. De står foran Norba MF 300 som er et to-kamret aggregat med ny type lift.

Ny giv for Norba-aggregater

EuroTeknikk AS, som hevder å være landets eldste totalleverandør av avfallsteknisk utstyr, er fra 1. februar leverandør av renovasjonsaggregater fra Geesink Norba.

Norba-navnet er det nok endel som nikker gjenkjennende til. Norba AB ble etablert i Kalmar i Sør-Sverige allerede i 1913 og har en solid historie å vise til når det gjelder renovasjonspåbygg. For drøyt ti år siden ble selskapet slått sammen med nederlandske Geesink, som har vist å ta vare på den kunnskapen Norba har opparbeidet gjennom snart 100 år.

Både Geesink Norba og EuroTeknikk har vært i tenkeboksen når det gjelder det norske marked. Geesink Norba har tidligere vært markedsleder i Norge og har vært på jakt etter en ny representant som kunne føre merket tilbake til tetposisjonen.

Kjent i markedet

Anslagsvis 400 påbygg er i drift her i landet. EuroTeknikk har representert Faun i nesten alle de 25 årene det norske selskapet har eksistert, men hadde et ønske om å kunne tilby produkter som var enda bedre tilpasset det nordiske marked. @%:Det kan Geesink Norba hjelpe til med. Utvikling og produksjon skjer i nederlandske Emmeloord, mens produkter for det nordiske marked monteres i Norba-fabrikken i Kalmar, som også foretar nødvendig chassistilpasning og eventuelle spesielle kundetilpasninger.

Avtalen innebærer at EuroTeknikk overtar serviceansvar for Geesink Norba-utstyr som er levert her i landet tidligere. Selskapet vil også fortsatt tilby deler og service til leverte Faun-påbygg, samt behandle reklamasjoner gjennom garantitiden.

Nyheter

Da avtalen mellom Geesink Norba og EuroTeknikk ble presentert hos EuroTeknikk i januar, passet selskapene også på å vise et par nyheter. Norba GPM III er et nytt aggregat for industriavfall og annet tungt avfall, spesielt tilpasset nordiske forhold med blant annet vinsj. Aggregatet har stor inntaksåpning og kraftig kompakteringsmekanisme.

Den andre nyheten er Norba MF 300, som er et to-kamret aggregat med ny type lift. Den nye liften er enkel i bruk og bygger på den gjennomprøvde liften i en-kammermodellen.

Geesink Norba er en av de største produsenter i sitt slag i Europa og kan levere alle slags påbygg for avfallsinnsamling, også elektrisk drevne aggregater. Selskapet er kvalitetssertifisert i henhold til ISO 9001 og miljøsertifisert etter ISO 14001.

Forsiden nå