KOMMER TIL BAUMA: En Komatsu PC4000-11 forgraver på rundt 400 tonn og med 22 m3 skuffe, er ventet til Komatsus stand.

Ny Komatsu-kjempe til Bauma

MÜNCHEN (AT.no): Mange husker PC7000-giganten fra Bauma for tre år siden. I april dukker det opp nok en Komatsu-kjempe på utstillingen i München.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Denne gangen er det «bare» PC4000-11 som står på Komatsu-standen. Maskinen har matchvekt et sted mellom 388 og 409 tonn, og skuffen rommer 22 m3. Forrige giga-maskin veide nesten 700 tonn.

Men PC4000-maskinen vil nok vekke oppmerksomhet. Maskinen har Komatsu-motor med effektuttak på 1875 hk som tilfredsstiller Steg IV-utslippskravene.

Nytt når det gjelder hytta, er at frontruta kommer i 19 mm ekstra forsterket glass for å beskytte føreren. Det er også en ny og forbedret LED-lyspakke på maskinen som sikrer godt arbeidslys i stummende mørke.

Et 360-graders kamerasystem sørger for at føreren ser alt rundt maskinen på monitoren inne i hytta.

Komatsu lanserer en ny 7,2 tonns hjullaster (WA100M‐8) på Bauma i april.

Ny liten hjullaster

Komatsu lanserer en ny 7,2 tonns hjullaster (WA100M‐8) på Bauma i april. Maskinen vil komme med opsjon på 40 km/t hydrostatisk trinnløs drift på fire hjul, og med «High Flow» hydraulikk for bruk av snøfreser eller annet oljekrevende utstyr.

Komatsu-importør Hesselberg Maskins Widar Lilleng melder at hytta er ny og med bedre komfort, og inne i denne sitter et nytt display med intuitive funksjoner.

Panseret er også endret for å gi fører bedre sikt. Under panseret sitter en Komatsu Steg V-motor (94 hk) som klarer utslippskravene med bruk av dieselpartikkelfilter og SCR med AdBlue (Nox ned med 80%).

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS