Finn Martinsen tar styringen i Toten Transport-konsernet.

Ny konserndirektør i Toten Transport

Finn Martinsen (54) er ansatt som ny konserndirektør i Toten Transport AS.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Martinsen som tiltrer 1. februar 2020, er bosatt på Gran og har lokal tilknytning.

Han kommer fra stillingen som adm. dir. i David-Andersen Oslo, hvor han har vært siden 2006.

Martinsen har solid erfaring med å lede flere større virksomheter som Meca Norway AS og Vigeland & Co AS, når han nå tar over ledelsen i et stort og spennende selskap som Toten Transport.

Betydelig aktør

Siden 1975 har konsernet utviklet seg til å bli et av de største norske privateide selskapene innen transport og logistikk.

Transport- og logistikkselskapet er en betydelig aktør i det nordiske og internasjonale markedet.

Virksomheten som har hovedkontor på Raufoss, tilbyr skreddersydde løsninger innen bil, sjø, fly, prosjekt og 3-partslogistikk.

Toten Transport er i tillegg til sine fem selskap/terminaler i Norge (Raufoss, Brumunddal, Trondheim, Stokke og Oslo) representert med selskaper i Sverige, Danmark, Finland, Litauen, Latvia, Estland.

Konsernet har 150 ansatte, en omsetning på ca. 850 mill. kroner og mer enn 250 biler i trafikk i Norge, Norden og Europa.

Toten-konsernet lever på en medgangsbølge med 150 ansatte, en omsetning på ca. 850 mill. kroner og mer enn 250 biler i trafikk i Norge, Norden og Europa.

 

God ballast

Ifølge styret i Toten Transport har Martinsen strategisk, operativ og kommersiell lederkompetanse gjennom sin toppleder- og styreerfaring.

Han har god erfaring med drift og utvikling av virksomheter, salgs- og forhandlingserfaring samt erfaring med digitalisering hvor tilpasning til ny hverdag står sentralt.

Adm. direktør Jon Austrheim, bileiere, styret og ansatte i Toten Transport ønsker Finn Martinsen velkommen.

Powered by Labrador CMS