Aniela Gjøs og Ontime Logistics har nå flyttet inn i ny Norden-base i Ski. Peder Nærbø i Bulk Eiendom overleverte bygget.
Aniela Gjøs og Ontime Logistics har nå flyttet inn i ny Norden-base i Ski. Peder Nærbø i Bulk Eiendom overleverte bygget.

Ontime på plass

OnTime er på plass på sitt nye hovedkontor for Norden på Fugleåsen i Ski.

Den nye basen omfatter blant annet cross-dock omlastingsterminal med 63 lasteporter.

- Sammenslåingen av avdelingene i Oslo og Lillestrøm bidrar til en effektiv godshåndtering og god, intern kommunikasjon, sier CEO Aniela Gjøs i OnTime Logistics.

Positivt for miljøet

Plasseringen sør for Oslo reduserer antall kjørte kilometer i sentrale bystrøk, noe som representerer en miljøgevinst. Dette forsterkes ytterligere ved å ha samlokalisert de forhenværende avdelingene i Oslo og Lillestrøm hvor distribusjon mellom avdelingene var nødvendig.

Lokal arbeidskraft

Antallet 100 medarbeidere på Fugleåsen vil øke i takt med volumøkningen fremover.

- Vi ønsker en god dialog og et tett samarbeid med lokal arbeidskraft og setter pris på det initiativet som flere arbeidssøkere fra området allerede nå har vist, sier Director Business Development Nina Scheele og forteller videre:

- Alt fra terminalarbeidere til ressurspersoner innen logistikk, forretningsutvikling og IT vil være av interesse i tiden som kommer og vi oppfordrer interesserte til å sende oss åpne søknader.

Forsiden nå