ColliCare-sjef Knut Sollund har hatt en pangstart på det nye året med etablering av tre nye utenlandske selskaper.
ColliCare-sjef Knut Sollund har hatt en pangstart på det nye året med etablering av tre nye utenlandske selskaper.

Pangstart på det nye året

ColliCare Logistics etablerer seg i tre nye land.

 Albertslund, Danmark, Hamburg, Tyskland og New Dehli, India ble 2. januar viktige knutepunkter for mosseselskapet som er iferd med å bli en markant, global logistikkaktør.

ColliCare Logistics ApS og ColliCare Logistics Gmbh ble etablert før jul med henholdsvis Henrik Nielsen og André Affeldt som daglige ledere. ColliCare Logistics India Pvt. Ltd. er under etablering og vil være i drift fra 1. februar 2013 under ledelse av Tejas Sharma.

Triangel

- Nyetableringen i Danmark kompletterer triangelet Norge-Sverige-Danmark og vil gi gode muligheter til å samordne transporttjenester. Tyskland er en betydelig aktør i det internasjonale handelsmarkedet, og etableringen i Hamburg vil gi viktige forretningsmuligheter mellom Europa og Skandinavia, samt mellom Tyskland og Asia/USA, sier CEO Knut Sollund i ColliCare Logistics.

Han viser til at India er et raskt voksende marked og at etableringen her er i tråd med selskapets strategi om å være representert i de viktigste handelsmarkedene.

I syv land

Etter de tre siste etableringene er ColliCare etablert i syv land; Norge, Sverige, Danmark, Nederland, Tyskland, Kina og India.

ColliCare har gjennom sine logistikkløsninger flere av Skandinavias største importører og logistikk-kjøpere på kundelisten.

 

 

Forsiden nå