Posten kjøper Ekdahls Åkeri

Posten kjøper Ekdahls Åkeri

 Posten Norge satser tungt i Sverige.

Ralf Ekdahl er administrerende direktør og nå tidligere eier av Ekdahls Åkeri
Ralf Ekdahl er administrerende direktør og nå tidligere eier av Ekdahls Åkeri

- Oppkjøpet er et ledd i konsernets strategiske satsing på Sverige, og betyr at vi styrker vår posisjon innen innenriks transport, sier konsernsjef i Posten Norge, Dag Mejdell, om kjøpet av det svenske logistikkselskapet Ekdahls Åkeri.

Ekdahls Åkeri tilbyr logistikkløsninger for stykkgods, partilast, hellast og lagring, og omsetter årlig for omlag 640 millioner svenske kroner, og har vært Sveriges største privateide lastebilselskap.

- Vi kommer til et profesjonelt og ekspansivt logistikkmiljø der vi vil kunne fortsette vår gode utvikling, sier Ralf Ekdahl, administrerende direktør og eier av Ekdahls Åkeri.

- Ekdahls Åkeri er en fremgangsrik virksomhet med kompetente medarbeidere og  har en strategisk posisjon på det svenske innenriksmarkedet. Ved å kombinere denne virksomheten med Brings ressurser og nettverk styrker vi vårt logistikktilbud til svenske industrikunder, sier Dag Mejdell.

Ekdahls Åkeri ble startet i 1965 av Stig og Gunvor Ekdahl. Virksomheten holder til i Malmø, Landskrona, Borlänge, Eskilstuna, Gøteborg, Halmstad, Ljungby, og har cirka 520 medarbeidere. 

Forsiden nå