Direktør Tone Lindberg Grøstad i Maskingrossisternes Forening (MGF) og kundedirektør Trond Andersen i Norges Varemesse ønsker velkommen til Vei og Anlegg 2021. Torsdag 19. mars åpner standsalget.

Salgsstart for Vei og Anlegg

Vei og Anlegg 2021 arrangeres på Norges Varemesse i Lillestrøm. Nå starter standsalget.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Maskingrossisternes Forening (MGF) arrangerer Nordens største anleggsmesse Vei og Anlegg hvert tredje år. Neste gang den arrangeres er 5. - 8. mai 2021.

Normalt har MGF hatt et kick-off arrangement som har vært populært for potensielle utstillere, men med dagens situasjon rundt koronautbruddet har man sett på alternativer.

- Vi vil derfor kjøre salgsstarten digitalt og åpner for salg av de meget populære standene torsdag 19. mars klokken 12.00 via vår hjemmeside, sier MGF-direktør Tone Lindberg Grøstad.

Gå inn på veioganlegg.no her.

Lillestrøm

Det blir lettere logistikk og mer etablerte parkeringsforhold, sammenlignet med 2018-utgaven av messen, når Vei og Anlegg inntar Norges Varemesse i Lillestrøm i 2021.

Som kjent flyttes Vei og Anlegg-arrangementet fra Hellerudsletta til Norges Varemesse i Lillestrøm.

- Messeverdenen har forandret seg og det er ingen hemmelighet at vi har hatt relativt store vær- og logistikkutfordringer der hvor messen har vært arrangert tidligere, sier Grøstad.

Sammen med et utvalg av foreningens medlemmer ble det sett på forskjellige løsninger for å gjøre Vei og Anlegg enda bedre, og valget falt på Norges Varemesse.

Alle hallene skal fylles med maskiner og utstyr for anleggsbransjen. I tillegg kan det bli åpnet for å benytte store uteområder. Det er parkeringsplasser til mange hundre kjøretøy og i tillegg er det gangavstand til Lillestrøm stasjon. Herfra er det 11 minutter med tog til Oslo S og 12 minutter til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Powered by Labrador CMS