Statens vegvesen har signert kontrakt om drift- og vedlikehold av veinettet på Nord-Jæren med Presis Vegdrift AS. Fra venstre: prosjektleder Tor Skårland, regionvegsjef Helge Eidsnes, styreleder Presis Vegdrift AS, Dagfinn Neteland og daglig leder Gunnar Treidene.

Signerte driftskontrakt på 480 mill. kroner

Nå er det avklart hvem som får ansvaret for drift og vedlikehold av riks- og fylkesveier i 14 kommuner rundt Stavanger.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Driftskontrakt Stavanger har vært ute på anbud, og det er Bergen-bedriften Presis vegdrift AS som har vunnet kontrakten på å drifte og vedlikeholde 1010 kilometer gang- og sykkelveier og riks- og fylkesveier fra 2017 til 2022.

- Dette er en av de største driftskontraktene i landet. Kontrakten har en verdi på 480 millioner kroner over fem år, sier seksjonssjef Eivind Stangeland i Statens vegvesen.

Presis Vegdrift tar over ansvaret fra dagens leverandør, Risa AS, 1. september.

Kontrakten ble signert i Bergen nylig av regionvegsjef Helge Eidsnes i Statens vegvesen og styreleder Dagfinn Neteland i Presis Vegdrift AS. Eidsnes benyttet anledningen til å presisere en del viktige momenter for entreprenøren, Presis Vegdrift AS.

Styreleder Neteland og daglig leder Gunnar Treidene var ikke dårligere enn at de tok oppfordringene på strak arm, skeiver Statens vegvesen i en pressemelding.

- Vi lover tipp, topp kvalitet, smilte de to på signeringen.

Det er ikke opplyst hva presiseringene gikk ut på.

Powered by Labrador CMS