Hellbillies spiller på sjåførfest på Gardermoen til helgen.
Hellbillies spiller på sjåførfest på Gardermoen til helgen.

Sjåførfest til helgen

Årets transportmesse på Gardermoen måtte avlyses, men festen - som har navnet «Truckers Night» - blir etter alt å dømme bedre enn noen gang.

Truckers Night-arrangementet holdes helgen 1. til 3. september 2017 i i brødrene Øynebråtens grustak bak Coop Norges hovedlager på Gardermoen.

- Avlyst messe i år fikk være avlyst messe, men sosialt samvær ikke er noe man setter strek over. Det er en gave i en bransje som er spådd kraftig vekst i årene fremover og som sårt trenger både rekruttering - og like mye å beholde flest mulig av sjåførene vi har. Ikke alle tenker på dette, at transport er en av våre få næringer som er spådd kraftig vekst, sier messeentusiast og tilrettelegger Bjørn Magnussen.

Bedrifter som var påmeldt til den avlyste 2017-messa har spyttet i noen kroner hver, nok til at det kan tilbys gratis sjåførfrokost både lørdag og søndag. Det blir mat å få kjøpt i grustaket hele helgen, og grilltallerken begge kvelder til langt utpå natta for en hundrings.

Bertel O. Steen slår igjen på stortromma, da landets råeste live band Hellbillies byr på gratis konsert fredag kveld under Truckers Night.

- Dette er midlt sagt storartet, for alt som minner om respekt for sjåførene varmer en messegenerals hjerte mer enn noe annet, sier Magnussen.

Som vanlig blir det laaang lastebil-convoy på fredagen, med avreise fra tre steder; Drammen klokken 17:30, Taralrud 17:45 og Oslo 18:00.

Gå på facebooksiden «Convoy til Transportmessa» for å holde deg oppdatert om convoyen.

Forsiden nå