Prosjektsjef i Statens vegvesen, Kjartan Hove, og adm.dir Stig Ingar Evje i Implenia Norge AS signerte kontrakt for bygging av ny E39 mellom Bjørset-Skei. Bak f.v. prosjektleder Svein Reidar Dale og ass.prosjektleder Ole Martin Lilleby i Statens vegvesen, direktør region vest Arne Namdal og anleggsleder Jørn Inge Grytten fra Implenia.

Skrev kontrakt etter å ha knust konkurrentene

Statens vegvesen signerte fredag 10. februar kontrakt med Implenia Norge AS på bygging av ny E39 Bjørset-Skei i Jølster, Sogn og Fjordane.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

- Vi ser frem til å komme i gang, og håper på et godt samarbeid med Implenia fra start til slutt, sier Svein Reidar Dale, prosjektleder i Statens vegvesen.

Prosjektet går nå inn i en samhandlingsfase, en periode der partene sammen skal legge grunnlaget for et godt samarbeid, bygge tillit og få en felles forståelse for hvordan arbeidet best skal utføres.

Implenia Norges tilbud var på 319.320.575,36 kroner. Dette var betydelig lavere pris enn de sju andre som kom med tilbud. Se tilbudene her.

- Dette blir et spennende og ganske krevende prosjekt for oss, som vi gleder oss til å ta fatt på, sier Stig Ingar Evje, administrerende direktør i Implenia Norge AS.

Han mener firmaet er godt rustet til oppgaven.

- Hovedutfordringen blir å få til en god trafikkavvikling, samtidig som vi skal jobbe langs veien. Men vi har hatt flere slike komplekse prosjekter før, der det er både tunnel, bru og veibygging. Dette er felt vi har mye kompetanse på, sier Evje, og legger til at de vil knytte til seg lokale underentreprenører der de trenger det.

Etter planen skal arbeidet starte i midten av mars, og tunneldriving for å skaffe stein til veilinjen har første prioritet.

Powered by Labrador CMS