Konsernsjef Pål Egil Rønn gleder seg over AF Gruppens tall.
Konsernsjef Pål Egil Rønn gleder seg over AF Gruppens tall.

Spenstig fra AF Gruppen

Sterk økning i omsetningen i 2. kvartal.

AF Gruppen leverer gode resultater for 2. kvartal, og hadde en omsetningsvekst på hele 47 % sammenlignet med samme periode i fjor.

Omsetningen i 2. kvartal var 2503 millioner kroner mot 1701 millioner året før. Resultat før skatt var på 117 millioner kroner mot 81 millioner i 2011. Dette tilsvarer en resultatmargin på 4,7 % (4,7 %), opplyser selskapet i en pressemelding.

Driftsresultatet ble 120 millioner kroner, mot 78 millioner kroner året før.

AF Gruppen gleder seg også over færre skader og lavt sykefravær blant de ansatte. Det samlede sykefraværet er nå nede i 2,6 %. 2. kvartal i fjor var det samme tallet 3,1 %.

- AF Gruppen fortsetter den gode utviklingen. Vi har en solid finansiell posisjon som legger grunnlag for fremtidig vekst innenfor alle virksomhetsområdene. Høy vekst skal ikke gå på bekostning av helse, miljø og sikkerhet. Det er derfor gledelig å se at våre dyktige medarbeidere er friskere enn noen gang og at vi har en positiv utvikling i skadefrekvensen, sier Pål Egil Rønn, konsernsjef i AF Gruppen.

AF Gruppen har en sterk finansiell posisjon. I 2. kvartal er det inngått en ny 3-årig finansieringsavtale med en ramme på 1,2 milliarder kroner.

AF Gruppen inngikk i 2. kvartal avtale om kjøp av 90 % av aksjene i 5D Group AS. 5D Group er en leverandør til offshoreindustrien, med hovedvekt innen engineering, elektro og instrumentering samt stålkonstruksjoner.

 

Forsiden nå