Gjerstad JetWash, hjul- og understellsvasker produsert i Østerrike.
Gjerstad JetWash, hjul- og understellsvasker produsert i Østerrike.

Spenstige Gjerstad-nyheter

Gjerstad Intera AS utvider spekteret med to nye produkter som vil bli vist på Vei og Anlegg 2012 i mai.

Med umiddelbar virkning har Gjerstad tatt over produktene Kombiklo og Sorteringsklo fra AG Mekanikk. - Dermed kan vi tilby et komplett produktprogram innen klo og grip for maskiner fra 4 til 35 tonn, noe vi er svært fornøyde med. Dette er produkter som er utviklet i tett samarbeid med våre kunder, og som er kjent for å være et av de beste redskapene på markedet, sier daglig leder Tor Kjetilson Moe hos Gjerstad.

- Produktene fra AG Mekanikk har fått et velfortjent godt rykte hos krevende norske entreprenører, uttaler Gunstein Aasbø som til nå har stått for produksjon og salg.

Kombikloa vil bli levert i fire forskjellige utgaver, mens Sorteringskloa vil komme i to varianter.

Understellsvasker

En annen stor nyhet som også blir vist på Vei og Anlegg 2012 på Gjerstads stand, er en hjul- og understellsvasker. Den produseres i Østerrike og er beregnet for anleggsbransjen.

- Gjerstad har inngått avtale med produsenten, og med dette vaskeutstyret kan vi hjelpe kundene våre med å imøtekomme det økte kravet til renhold på anleggsplassen. Det er stadig økende, sier Kjetilson. Med denne vaskeren får anleggsbilene en skikkelig spyling av hjul og understell før de skal ut av anleggsområdet.

JetWash anlegget har den store fordelen at det er enkelt å flytte samtidig som det har stor kapasitet og er svært effektivt. Hele anlegget er konstruert med tanke på at det skal være mobilt, driftssikkert og enkelt å vedlikeholde. Produsenten i Østerrike har lang fartstid i bransjen og har levert et stort antall anlegg i Mellom-Europa.

- Begge disse nye produktene passer godt inn i vårt sortiment og vil være med på å styrke vår posisjon i markedet, mener Tor Kjetilson Moe som ser frem til spennende dager på Hellerud.

Forsiden nå