Nytt mobilt verksted fra TIP Trailer Services.
Nytt mobilt verksted fra TIP Trailer Services. (Foto: TIP)

Starter mobilt verksted

TIP Trailer services med nytt tilbud ved Gardermoen.

TIP Trailer Services har etter mange forespørsler fra kunder nå startet med mobilt verksted på Coop Logistikksenter (CLog) i Ullensaker, som dekker området omkring Gardermoen og Jessheim, opplyser selskapet i en pressemelding.

- Med det mobile verkstedet kan TIP Trailer Services løse «her og nå» hastejobber for kundene. For kundene betyr dette en betydelig kortere nedetid på deres trailere, idet de slipper å kjøre til vårt verksted i Vestby eller andre verksteder. I tillegg er mange av kundenes trailere allikevel parkert på CLog for å overholde kjøre og hviletidsbestemmelsene samt at de venter på å bli lastet, sier Dag Aastorp, salgssjef hos Tip Trailer Services Norge.

Det mobile service verkstedet kan utføre de mest alminnelige reparasjoner på trailere, slik som reparasjon av lys, dørholdere, ABS-diagnose, småsveising, dekk, luftlekkasjer og mindre bremsereparasjoner.

- Dette er en kjempeløsning for oss. Vi har ca. 100 traller innom CLog på to dager, og har alltid noe problemer med noen av dem. Veldig praktisk å få traller reparert mens sjåfør sover, sier Frode Jensen, daglig Leder hos Nortemp Transport om løsningen.

I tillegg til det mobile verkstedet på Gardermoen, har TIP en servicebil stasjonert på Alnabru (Oslo). Denne rykker ut på reeferservice (Schmitz) og dekkbytter. Verkstedet i Vestby sør i Akershus er også utvidet grunnet økt etterspørsel etter service, vedlikehold og reparasjoner.

Forsiden nå