Fra venstre: Sales Director Integrated Supply Roar Kleven (TESS as), kundeansvarlig Stian Håre (TESS Vikersund), avdelingsleder Stian Solbakken (TESS Vikersund), maskinkoordinator Lars Hæhre (Hæhre Entreprenør) og Frank Ole Sørensen (Hæhre Entreprenør).

Storavtale med Hæhre

Hæhre Entreprenør AS forlenger avtale med leverandør med ytterligere fem år.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Mot slutten av 2015 flytter Tess Vikersund inn i et nye lokaler. Da er det ekstra godt å ha bygdas store entreprenør på kundelisten.

Hæhre fortsetter nemlig sin Partnershop-avtale med Tess. Den nye avtalen gjelder fra 1. januar 2016 og frem til 2021. Hæhre har hatt Partnershop-avtale med Tess siden 2006.

- Samarbeidet i den tiden som har gått har utviklet seg veldig positivt. Partnershop’en har flinke og kompetente folk. Like viktig for oss er det at avtalen fungerer godt ute på anleggene, uansett hvor vi måtte befinne oss, forteller maskinkoordinator Lars Hæhre i Hæhre Entreprenør AS. Vareforsyninger ute på anlegg besørges av nærmeste Tess Servicesenter, uansett anleggslokasjon.

Utvidet sortiment

Det har skjedd mye etter at ordningen på Vikersund ble etablert. Varesortimentet er utvidet til også å omfatte arbeidsbekledning og personlige verneprodukter. Dette inkluderer sertifisering av fallsikringsprodukter. Tess har også overtatt kalibreringen av momentutstyr. Fra den senere tid har Tess overtatt oppgaven som innkjøper og leverandør av galvaniserte vannrør med koblinger, noe Hæhre bruker mye av i forbindelse med driving av tunneler.

- Vi føler at vi har utviklet et forsyningskonsept sammen med Tess. Vi trenger en leverandør som har god kjennskap til våre behov. Stikkordet for oss er oppetid. Vi vil fokusere på det vi kan best, så overlater vi andre oppgaver til andre. Tess er i så måte den riktige partneren for oss, forklarer maskinkoordinator Lars Hæhre.

Leverer kurs

Nytt i avtalen som gjelder fra 2016 er at Tess skal levere relevante kurs og faglige oppdateringer til Hæhre. Avdelingsleder Stian Solbakken i Tess Vikersund ser ikke bort fra at Tess kan overta enda flere oppgaver i fremtiden.

- Det er viktig å være ærlig på hva vi kan og ikke kan. Vi tilbyr ikke noe som vi vet at vi bør holde oss unna, forklarer Solbakken, som er svært fornøyd med at suksessen sammen med Hæhre har endt opp i en ny femårsavtale. Det er snart klart for byggestart på nybygget, som er spesialtegnet for virksomheten i Vikersund - og oppføres av Tess som byggherre og eier.

Powered by Labrador CMS