PRØVEKJØRTE: Roy Cato Carlsson prøvekjørte Hitachi hjullaster.

Test & Drive i gang

HOVINMOEN (AT.no): Nasta er i gang med sitt Test & Drive. Med seg på laget har de også Mercedes-Benz.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Fra formiddagen tirsdag 20. juni er det mulig å prøve ti anleggsmaskiner for kundene som tar veien. Allerede rett etter at arrangementet åpnet kom de første kundene innom.

Også Mercedes-Benz er blitt med på arrangementet. De har dratt med seg sin showtrailer sammen med en tippbil, en krokløft og en betongbil.

- Dette er bra for oss alle. Vi har felles kunder, og dette er en arena vi kan treffe folk vi ellers ikke møter, er Tommy Solbakken fra Bertel O. Steen og Vegard Gultvedt i Nasta enige om.

Roy Cato Carlsson var en av de som tok turen bort for å prøvekjøre. Han jobber i grustaket, og stakk bortom for å teste.

- Det er fint å kunne prøvekjøre. Jeg har aldri kjørt Hitachi før, og har hørt mye bra om de. Likevel ble jeg positivt overrasket, sier Carlsson.

Samarbeidet mellom Nasta og Bertel O. Steen kom i gang på kort varsel. Allerede samme formiddag som arrangementet åpnet snakket de om hvordan de kan utvikle samarbeidet for neste år.

Arrangementet varer frem til fredag ettermiddag (23. juni).

STILLING LEDIG:
FORNØYD: Både Tommy Solbakken fra Bertel O. Steen og Vegard Gultvedt fra Nasta er strålende fornøyd med å være i gang med Test & Drive.
Powered by Labrador CMS