Hydrema skal avsløre denne hemmeligheten på Bauma. den er en av syv maskiner de skal ha på sin stand på messen.

Til Bauma med en hemmelighet

I tillegg til den hemmelige nyheten, har Hydrema med seg et nytt overvåkingssystem til Bauma-messen (München 8.-14. april) og 60 år skal feires.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Den danske Hydrema-fabrikken runder nemlig 60 år i 2019, og dette skal markeres på selskapets 450 m2 store stand i München.

Hydrema lover nyheter, samt et nytt telematikksystem for avansert datainnsamling fra maskinene, men er ellers sparsomme med ytterligere detaljer før startskuddet går i München 8. april.

- Hydrema er en av de første produsentene til å lansere en liten maskin med Steg V-motor. Vi er faktisk i forkant av fremtiden. Kravet er nemlig at Steg V skal innføres først fra 2020, forteller adm. direktør Jan Werner Jensen i Hydrema.

Selv om detaljene altså spares, avslører Jensen at Hydrema med en av nyhetene tar selskapet inn i et segment de ikke har vært i tidligere.

- Det høres kanskje litt kryptisk ut, men den helt nye maskinen tar utgangspunkt i forespørsler fra kundene, og vi har utviklet et produkt som setter en helt ny sikkerhetsstandard for segmentet, sier Hydrema-sjefen.

Få nyheter rett i postkassa om det som skjer innen anleggsbransjen og transportbransjen:

Send en e-post med navn og adresse til christian@at.no, så hjelper han deg med et abonnement på fagbladet Anlegg&Transport.

Abonnement koster 970 kroner for ett år (elleve blader per år). Bestill nå og få med to ekstra utgaver gratis.

Powered by Labrador CMS