Touchlappene kan limes på hansker slik at man kan betjene touchskjerm med hanskene på.

Touch-lapper lar deg bruke mobilen med hanskene på

Laget i et materiale som etterligner hudens strømførende egenskap.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Forandre dine vanlige hansker til et par touchskjermvennlige hansker med touchlapper som klistres på hanskens fingertupp og gjør at du kan ha hanskene på når du bruker skjermen.

Touchlappene fester seg til de aller fleste materialer, blant annet skinnhansker, arbeidshansker, skihansker, vinterhansker og MC-hansker. Touchlappene er tynne og produsert i et elektrisk ledende materiale som etterligner hudens strømførende egenskap.

Når du skal feste lappene så må overflaten være ren og tørr. Limet herder på 24 timer og etter det kan du bruke mobilen med hanskene på.

I forpakningen, som markedsføres av Smarta Saker, finnes det to små lapper og to større. De små touchlappene egner seg best for hansker uten foring og de store for hansker som er foret.

Lappene markedsføres av Smarte Saker som opplyser at de kan festes på de fleste typer hansker, og vaskes i maskin på 40 grader.

Lappene kan også klippes ned til en passende størrelse og de store lappene kan også klippes i to, slik at du får to små lapper av hver av de store.

Touchlappene skal kunne festes til bomull, ull, lær, syntetisk lær, syntetisk materiale, lycra og andre kunstige fiber. Touchlappenes lim tåler vann, og kan vaskes i maskin opp til 40 grader.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS