Torstein Magelssen i Volvo Norge med verdens raskeste hybride lastebil på Volvos område under Oslo Motor Show 2013.

Lastebilmportørene på plass

Før første gang var de fire lastebilmerkene som selger mest her til lands alle representert med sine salgsorganisasjoner på Oslo Motor Show.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 10 år siden.

- Det er fjerde året vi er her nå. Hovedgrunnen til at vi er her er for å være synlige der lastebilfolk er. Vi har alltid en lastebilselger de tre dagene Oslo Motor Show varer. Selgeren vår har fått flere henvendelser han skal sende ut tilbud på, sier en strålende blid markeds- og kommunikasjonssjef i Volvo Norge, Torstein Magelssen, til AT.no.

Volvo hadde fått med seg Boije Ovebrink, som er en legende innen lastebilracing, på sitt område i år som i fjor med sin Volvo-lastebil Mean Green.

Scania med ny motor

Norsk Scania er plassert rett imot Volvos område, og er her for tredje gang. Omdømme og rekruttering er stikkord for marked- og kommunikasjonsdirektør John Lauvstad.

- Det er mange yngre folk som er på denne messen. Dette er blant annet en viktig møteplass for å treffe dem som skal bli mekanikere og sjåfører i nær fremtid, sier han.

På Scanias område er den store nyheten lastebilen med den nye Euro 6-motoren på 730 hk og 3500 Nm.

Markedskoordinator i Scania Norge, Irene Schanke, og Siri Gallefoss i Profilforum arbebidet i Scania-shopen da AT.no var innom på Oslo Motor Show.

Mercedes-Benz på plass

Bertel O. Steen er på plass med eget område for første gang i år. Den toetasjes messe-semien har fått plass under taket i Norges Varemesses lokaler i Lillestrøm. Med seg på laget har den norske importøren finske Mika Auvinens Mercedes Actros 2551 XTAR som fikk prisen Peoples Choice under Scandinavian Truck Trophy 2012.

- Vi er her først og fremst for å profilere oss. Vi har fått gode tilbakemeldinger på at vi er her, og kommer helt sikkert tilbake neste år, sier salgsdirektør lastebil, Jan Ole Tronstad, til AT.no.

MAN møtte de unge

Mercedes-Benz, MAN, Volvo og Scania var plassert som nærmeste naboer på messen, og alle syntes det var bra at det ble et stort importørområde i år.

MAN er også på denne motormessen for første gang i år.

- Vi er her for å vise ansikt. Fredag var en viktig dag for oss. Da er det mange ungdommer innom som er fremtidens sjåfører og mekanikere. det er veldig viktig å møte dem, sier produktsjef Arne Tvenge i Man Truck & Bus Norge AS.

Arne Tvenge i MAN er fornøyd med første år på Oslo Motor Show.
Powered by Labrador CMS