Daglig leder Halvor Dahl (øverst) og markedsansvarlig Fredrik Evjen representerer et arbeidsfellesskap med stor kapasitet og solid kompetanse.
Daglig leder Halvor Dahl (øverst) og markedsansvarlig Fredrik Evjen representerer et arbeidsfellesskap med stor kapasitet og solid kompetanse.

Trøndertransportør i full rulle

OTTS har etablert solid veifeste og kan feire ett års transportvirksomhet med flagget til topps.

Selskapet har hatt et turbulent innkjøringsår etter sammensmeltingen av Transportsentralen Trondheim A/L og Orkdal Transport AS (OTTS) 1. november ifjor. I dag har imidlertid OTTS et solid veigrep med en sterk organisasjon i ryggen.

Hele Midt-Norge

Hovekontoret ligger på Kvenildmyra på Heimdal i Trondheim, mens distribusjonssenteret ligger på Grønøra Industriområde i Orkdal. Selskapet har 24 ansatte og 90 bileiere fordelt på ca. 470 bilenheter som transporterer gods i hele Midt-Norge.

Foruten distribusjon har OTTS et bredt produktspekter med tipp- og anleggsavdeling, bud/ekspress biler, langtransport, kranbiler i flere størrelser, containerbiler og utstyr for spesialtransport.

Nye avtaler

OTTS vant nylig anbudet som transportør for Home & Cottage i det nye Sirkus Shopping-senteret i Trondheim.

Trønder-transportøren har også transportavtale med Icopal AS på Fjellhamar som omfatter godsdistribusjon i begge Trøndelagsfylkene og opp til Brønnøysund. Det er daglige avganger fra Fjellhamar til distribusjonsterminalen på Orkanger. Icopal er ledende på produkter og tjenester til beskyttelse av bygninger og konstruksjoner over og under bakken. Icopal Tak er en av Norges største takentreprenører.

Videre har OTTS tegnet ny avtale med Veidekke Industri (Asfalt) for to år med opsjon på ytterlige to år. Avtalen omfatter Veidekke-avdelingene på Oppdal, Trondheim og Stjørdal, samt for innleie av ekstra kapasitet for avdelingene på Innherred og Namdal.

OTTS har også transportavtale med REMA Distribusjon Trondheim om distribusjon i og rundt trønderhovedstaden, samt faste ruter til Kristiansund, Molde og Ålesund med omegn.

En avtale med PEAB avd. Midt som omfatter asfaltkjøring i Midt-Norge representerer en betydelig styrke i virksomheten.

Forsiden nå