1137 AllroundWork, High-Vis 37.5 vinterjakke for kvinner (klasse 2/3) er en av nyhetene fra Snicker Workwear denne høsten.
1137 AllroundWork, High-Vis 37.5 vinterjakke for kvinner (klasse 2/3) er en av nyhetene fra Snicker Workwear denne høsten. (Foto: Snickers Workwear)

Utvider kolleksjonen for kvinner

Nå blir det mer å velge i for anleggskvinner som bruker klær fra Snickers Workwear.

For høst-/vintersesongen 2018/2019 lanserer Snickers Workwear flere nye modeller for kvinner. Kolleksjonen utvides med totalt seks jakker og én bukse. Alle med fokus på komfort, funksjon og passform.

1237 AllroundWork, High-Vis softshell jakke for kvinner, klasse 2/3, oransje. Foto: Snickers Workwear

Godt synlige jakker

Kolleksjonen for kvinner utvides også med tre nye refleksjakker: 1137 AllroundWork, High-Vis 37.5 vinterjakke for kvinner (klasse 2/3), 1237 AllroundWork, High-Vis softshell-jakke for kvinner (klasse 2/3) og 1347 AllroundWork, High-Vis vanntett skalljakke for kvinner (klasse 2/3).

1347 AllroundWork, High-Vis vanntett skalljakke for kvinner, klasse 2/3, gul. Foto: Snickers Workwear

- Klær med refleksdetaljer er en viktig del av det personlige verneutstyret når man jobber i dempet belysning. Vi har tatt utgangspunkt i våre mest populære High-Vis-design og justert dem for kvinner, sier Tobias Rantzén, Assortment Manager ved Snickers Workwear.

Hverdagsjakke med god passform

1207 AllroundWork, softshell jakke for kvinner, navy. Foto: Snickers Workwear

1107 AllroundWork, 37.5 vinterjakke for kvinner er en versjon av den populære 1100 AllroundWork, 37.5 vinterjakke for menn. I tillegg til sin gode passform skal den også være «et prisgunstig alternativ».

Jakken har 37.5-teknologi for ekstra komfort. Teknologien fungerer som et mikroklima som skal sørge for riktig temperatur og fuktighet ved fysisk arbeid.

1107 AllroundWork, 37.5 vinterjakke for kvinner, navy. Foto: Snickers Workwear

- 37.5-teknologien passer perfekt til arbeidsklærne våre takket være den høye absorpsjonsevnen. Den bidrar til å opprettholde perfekt kroppstemperatur og relativ fuktighet både under intensivt og lavintensivt arbeid. Med andre ord sørger den for at du komfortabel gjennom hele arbeidsdagen, sier Rantzén.

I tillegg til denne, er kolleksjonen blitt utvidet med en softshell-jakke og en vanntett, tolags skalljakke:

1207 AllroundWork, softshell-jakke for kvinner er en vindtett og vannavstøtende hverdagsjakke.

1367 AllroundWork, vanntett skalljakke for kvinner, navy. Foto: Snickers Workwear

1367 AllroundWork, Vanntett skalljakke for kvinner med teipede sømmer er utformet for daglig arbeid i vått og vindfullt klima.

Håndverksbukse med stretch og kvinnelig snitt

En annen nyhet denne sesongen, er lanseringen av de første stretchbuksene med kvinnelig snitt:

6701 AllroundWork+, Håndverksbukse for kvinner med hylsterlommer.

6701 AllroundWork+ arbeidsbukse for kvinner med hylsterlommer, navy. Foto: Snickers Workwear

- Vi er stolte over å utvide vårt tilbud til kvinner med en meget god arbeidsbukse med stretch. Vi har fått veldig positive tilbakemeldinger fra testerne våre så langt. Ved å bruke stretch i skrittet og på baksiden sikrer vi både komfort og god passform uansett arbeidsstilling, sier Rantzén.

Forsiden nå