2018 ble Vei og Anlegg arrangert på Hellerusletta, som vanlig. Nå flyttes arrangementet til Lillestrøm.

Vei og Anlegg flytter

Nordens største anleggsmesse skal ikke lenger arrangeres på Hellerudsletta.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Nordens største anleggsmaskinmesse flyttes til Norges Varemesse på Lillestrøm. Vei og Anlegg i 2021 vil bli en helt ny opplevelse for både besøkende og utstillere, opplyser MGF i en pressemelding.

- Vi ønsker å fornye oss og skape noe nytt, men samtidig forvalte arven på en best mulig måte. Derfor skal vi arrangere en enda bedre anleggsmaskinmesse 5. – 8. mai 2021, sier Tone L. Grøstad, direktør hos Maskingrossisternes Forening.

– Messeverdenen har forandret seg og det er ingen hemmelighet at vi har hatt relativt store vær- og logistikkutfordringer der hvor messen har vært arrangert tidligere, sier Grøstad.

Tone L. Grøstad, direktør Maskingrossisternes Forening (t.v.) og Trond Andersen, kundedirektør Norges Varemesse, gleder seg til å ønske utstillere og besøkende velkommen til Vei og Anlegg på Norges Varemesse i 2021.

Sammen med et utvalg av foreningens medlemmer ble det sett på forskjellige løsninger for å gjøre Vei og Anlegg enda bedre, og valget falt på Norges Varemesse.

 – Vi har veldig god erfaring med Norges Varemesse fra tidligere. I 2018 arrangerte vi industrimessen SMART industri der og vi ble møtt av en meget profesjonell samarbeidspartner. En samarbeidspartner som vi nå skal jobbe sammen med for å få til enda bedre Vei og Anlegg-opplevelse i 2021, sier Grøstad.

Norges Varemesse på Lillestrøm blir ny arena for Vei og Anlegg.

 Alle hallene skal fylles med maskiner og utstyr for anleggsbransjen. I tillegg kan det bli åpnet for å benytte store uteområder. Det er parkeringsplasser til mange hundre kjøretøy og i tillegg er det gangavstand til Lillestrøm stasjon. 

Selv om Vei og Anlegg flyttes, flyttes ikke tidspunktet for arrangementet. Tradisjonen med å arrangere messen på våren videreføres og i 2021 arrangeres Vei og Anlegg fra onsdag 5. til og med lørdag 8. mai.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS