Nye Actros klare for innsats hos Veikran AS. Daglig leder Henrik Kolsrud (tv) overtok nylig de første bilene av Lasse Dalen, salgsrepresentant hos Bertel O. Steen Vare-Last-Buss på Lørenskog.
Nye Actros klare for innsats hos Veikran AS. Daglig leder Henrik Kolsrud (tv) overtok nylig de første bilene av Lasse Dalen, salgsrepresentant hos Bertel O. Steen Vare-Last-Buss på Lørenskog.

Veikran AS satser på nye Actros

Det nyetablerte selskapet Veikran har fått overlevert seks nye Actross 2546 og venter på ytterligere to.

- Vi er svært fornøyd med å få tillit hos en så langsiktig og erfaren kunde med nye Actros, sier Lasse Dalen hos Bertel O. Steen Vare-Last-Buss på Lørenskog som har levert de nye bilene.

Påbyggene på de nye Actrosene er levert av Cargotec og Urianstad og er planpåbygg, noen med frontmonterte kraner og noen med bakmonterte kraner. Alle bilene går også med nye hengere.

Veikran AS ble etablert i januar i år, men det er erfarne folk som står bak selskapet. Henrik Kolsrud,som har nesten 35 års erfaring innen transport, er daglg leder, mens Jonny Enger er styreleder. Enger driver også selskapet VEistransport AS som har rundt 45 lastebiler.

Firmaet flyttet i april til nye lokaler i Enebakk, der de har eget verksted, vaskehall og dekksenter.

Veikrans viktigste oppdragsgiver er Optimera som er en av Norges store aktører innen byggevarer, trelast og interiør. Bilene går i 2 skift over hele Østlandet og leverer til byggeplasser og engros- firmaer.

- Vi ser at i kranmarkedet øker og at det dermed er et vekstpotensial i denne delen av transportmarkedet, sier Henrik Kolsrud.

Han tror på en dobling innen utgangen av neste år.

- Mange av dagens aktører i kranbilmarkedet er enbilseiere med relativ høy alder. Flere av kundene vi er i kontakt med ser fordelen av å forholde seg til et firma med et større tilbud. Vi ser også klart fordelene ved stordrift på alt fra innkjøp til drift av bilene, sier Kolsrud.

Forsiden nå