Veireno AS er konkurs, men selskapets biler forsetter å hente avfall. Nå er de direkte underlagt Renovasjonsetaten og mannskapene er kommunalt ansatte.

Veireno AS er konkurs

Tirsdag 21. februar klokken 13.20 leverte Veireno inn konkursbegjæring til Follo tingrett.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Dette melder Aftenposten på nett. Partner Leif Petter Madsen ved advokatfirmaet Wikborg Rein er oppnevnt til bobestyrer.

- Jeg vil ikke kommentere noe rundt dette nå, nå gjelder det å komme seg videre, sier Enger som lover å komme tilbake med sitt syn på det som har skjedd, men ikke ennå, sier Veireno-eier Jonny Enger på aftenposten.no/osloby.

Selv om Veireno er konkurs, blir Veireno synlig i Oslo en god stund til. Kommunen overtok bilene og mannskapene mandag 20. februar. Og de kommer ikke til å bli lakkert om med det første, sa Arild Sundberg, konstituert direktør i Renovasjonsetaten i Oslo, på en pressekonferanse 19. februar.

Veireno var 100 prosent eid av VT Gruppen, som fortsatt eier Veikran AS og Veitransport AS 100 prosent. VT Gruppen eies 100 prosent av Mece Invest AS som i sin tur eies 100 prosent av Jonny Enger. Mece Invest eier også Mece Eiendom 100 prosent.

Powered by Labrador CMS